BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, September 27, 2013

este secolul in care toti oamenii trebuie sa fie fericiti. toti afiseaza o pseudo-fericire, dar toti sunt rupti, sparti, franti, distrusi sub falsa predispozitie vesela. din pacate, asta e norma si trebuie sa o respectamWednesday, February 6, 2013

sunt indragostita de cineva pe care nu cunosc. da, nu te cunosc si totusi m-ai cucerit. cum se poate oare?
cine stie unde traiesti si ce respiri, cine stie daca si tu simti la fel. tot ce stiu e ca te astept de mult si tu nu mai vii odata. nu imi lasa inima sa suspine de fiecare data cand bate cineva la usa, daca nu esti tu. oare tu esti? oare el sa fie? te rog, nu-ti bate joc de tresaririle mele.
in final, sunt indragostita de dragoste in asteptarea ta, ca sa te iubesc.

Duceti-ma undeva departe, adieri, departe unde nu conteaza daca spun ce simt sau nu. Sau si mai bine, departe unde nu mai simt nimic. Ma tem tare ca lumea asa cum o vad eu nu e lumea reala si sa nu am vreo tumoare pe creier. Ei, si daca am ce?
Te rog, salveaza-ma de mine! Nu mai pot. Credeam ca am facut pace cu mine, cu Cri, dar nu ma lasa sa respir. E o tacere care e mai sfasietoare decat spinii trandafirului de sub pielea mea. Ma asurzeste linistea asta. Sau poate e doar tumoarea care vorbeste.


Wednesday, January 16, 2013

...asa ca iti multumesc ca n-ai fost acolo cand aveam nevoie cel mai mult de tine. m-a ajutat sa nu mai am nevoie

Monday, January 14, 2013

ma incearca un sentiment ciudat. desi am trecut recent printr-un tunel intunecat, printr-o perioada de cosmar, am iesit la lumina. nu s-a schimbat contextul in care ma aflu, dar s-a schimbat atitudinea mea. totusi parca e un sentiment care ramane in aer. este senzatia ca este un adio care trebuie spus unui lucru de care m-am agatat doar pentru ca nu vreau sa se termine.. poate e capitolul din viata mea care se incheie acum, seria de ani groaznici (3 la numar) care se opreste aici. poate ca mi-e frica de nou, pentru ca nu stiu ce ma asteapta.
sau..
Cri, tu esti?