BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, July 21, 2012

sir de oameni vineti

dupa cum spunea ada milea, m`am inspirat pentru titlul si titulatura acestui post. recent, mergand singura prin oras, contempland in liniste ce se intampla in jurul meu, am constatat ca traiesc in mijlocul unui neam de oameni vineti. ma intreb, oare de ce adultii din Romania merg pe strada cu o expresie pe chipul lor de parca au cea mai grea cruce de purtat? mi se pare ca nu au nici o speranta, si nici o bucurie. de ce un asa neam de oameni nemultumiti? o fi painea rea, dar macar o ai. asemenea frustrare pe niste lucruri trecatoare nu te lasa sa te bucuri de viata. si nu spun aceste lucruri ca si cand as duce`o bine si as fi mai presus de tot ce se intampla. dar aleg sa nu ma las constransa de greutatile din jurul meu. romani, treziti`va!
m-am intristat mergand pe strada si constatand ca acesta este un popor care isi uraste tara pentru ca nu ii satisface asa cum vor ei. ura, nu indiferenta. si ura aprinsa, ura cu patima. nu ma refer la generatia tanara (0-25 ani), ma refer la cei adulti si batrani, cei care au familii, copii, probabil datorii si credite. pot intelege temerile si nelinistea, dar cred ca este timpul ca romanul sa isi aminteasca de faptul ca aceste lucruri se duc si vor fi ca si cum n`au fost niciodata, nu va mai posomorati fetele pentru lucruri de nimic, lucruri care in 100 de ani se vor duce, dar preocupati`va de ce ramane, romani. treziti`va, este timpul sa va treziti!

sanse

prea mult se invarte viata in jurul momentelor de 'as fi putut spune', 'ar fi trebuit sa'. nu, nu vreau o viata de sanse ratate. vreau o sansa la fericire, si curajul sa ma arunc pe acea sansa. altfel, voi ajunge ca oamenii de pe strada, un neam de oameni vineti.

Wednesday, June 6, 2012

http://www.youtube.com/watch?v=aNzCDt2eidg&ob=av2n

who is going to love you, my darling? said he with a calm smile on his face. you're a fastidious, capricious person. the fat bird that sings early in the morning dies right after her job is done, and there is nobody to weep the loss. do you know why it is so, honey? because no matter how sweet its song is, or how pretty the stare in the small brown eyes, the fat bird doesn't understand what love is. the fat bird speaks when unasked, shouts instead of whispering, laughs loudly instead of gently smiling.
so who will love you little girl? who will fight for you?

Wednesday, January 4, 2012

si nu, nu este nici un inceput nou


pentru ca nu este nimic nou sub soare, ai uitat? sau si asta simti nevoia sa contrazici..
nu e un nou inceput pentru ca niciodata nu avem dreptul la noi inceputuri. sa fim seriosi, pe cine pacalim cu texte gen 'e un an nou, e un inceput nou', cand nu poti sterge nici macar din memoria ta cele intamplate, d`apoi din memoriile altora.
asa ca nu este un inceput nou, este doar o decizie, o decizie pe care trebuia sa o iau acum mult timp. aleg sa las in urma acele lucruri care ma tin inapoi, care ma fac sa traiesc din amintiri, fie bune fie rele, si aleg sa fiu gata pentru noi amintiri. am asteptat destul. acum e randul meu sa nu mai vreau sa mai aud nimic despre asta. si nu mai vreau

inspir. expir. gata

je suis libre....vous êtes libres