BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, July 21, 2012

sir de oameni vineti

dupa cum spunea ada milea, m`am inspirat pentru titlul si titulatura acestui post. recent, mergand singura prin oras, contempland in liniste ce se intampla in jurul meu, am constatat ca traiesc in mijlocul unui neam de oameni vineti. ma intreb, oare de ce adultii din Romania merg pe strada cu o expresie pe chipul lor de parca au cea mai grea cruce de purtat? mi se pare ca nu au nici o speranta, si nici o bucurie. de ce un asa neam de oameni nemultumiti? o fi painea rea, dar macar o ai. asemenea frustrare pe niste lucruri trecatoare nu te lasa sa te bucuri de viata. si nu spun aceste lucruri ca si cand as duce`o bine si as fi mai presus de tot ce se intampla. dar aleg sa nu ma las constransa de greutatile din jurul meu. romani, treziti`va!
m-am intristat mergand pe strada si constatand ca acesta este un popor care isi uraste tara pentru ca nu ii satisface asa cum vor ei. ura, nu indiferenta. si ura aprinsa, ura cu patima. nu ma refer la generatia tanara (0-25 ani), ma refer la cei adulti si batrani, cei care au familii, copii, probabil datorii si credite. pot intelege temerile si nelinistea, dar cred ca este timpul ca romanul sa isi aminteasca de faptul ca aceste lucruri se duc si vor fi ca si cum n`au fost niciodata, nu va mai posomorati fetele pentru lucruri de nimic, lucruri care in 100 de ani se vor duce, dar preocupati`va de ce ramane, romani. treziti`va, este timpul sa va treziti!

sanse

prea mult se invarte viata in jurul momentelor de 'as fi putut spune', 'ar fi trebuit sa'. nu, nu vreau o viata de sanse ratate. vreau o sansa la fericire, si curajul sa ma arunc pe acea sansa. altfel, voi ajunge ca oamenii de pe strada, un neam de oameni vineti.