BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 28, 2011


bea.ti ceaiul de iasomie linistit si nu te gandi la mine.intr.o zi sper sa gasesc pe cineva cu care sa stau intinsa pe o capita de fan sau pe un acoperis si cu care sa ma uit noaptea la cer si sa imi poata arata care sunt constelatiile.

Friday, February 25, 2011

mais quel est le jeu?

atmosfera este incordata. emotiile tuturor sunt intinse la maximum. crupierul striga "les jeux sont faits" si toti asteapta rezultatul final. dar care este jocul?

Thursday, February 24, 2011

elle

este acea ea.

ea, care inseamna atat de multe lucruri si in acelasi timp..nu inseamna nimic. in universul eminescian, ea este ridicata la rangul de zeitate si idolatrizata pana la paganism as putea spune, totusi cu riscul de a ma insela, ea, care este ridicata pe acest piedestal de niste barbati, doar pentru ca ei nu o inteleg, insa o admira pentru felul in care arata. 'la femme fatale' e un concept pe care toti il cunoastem, dar a auzit cineva de l'homme fatale?

idiote

in semi lumina asta atat de obositoare pentru niste ochi uscati, stau si ma intreb, de ce trebuie sa imi calculez fiecare miscare cand vine vorba de tine? de ce trebuie sa construiesc strategii si sa ma gandesc la repercusiuni? parca am cam obosit. as vrea sa fie mai simplu, sa iti spun ce gandesc si sa imi spui ce gandesti, si sa nu conteze daca am spus o aberatie.

Saturday, February 19, 2011

si ce te faci daca...


si ce te faci daca in filmul vietii tale joci un rol secundar?

- este telefonul care suna niciodata, camera care mereu este goala, usa la care nu bate nimeni. in cele din urma toata lumea renunta la tine, cri, pentru ca esti prea pretentioasa si prea complicata iar oamenii nu sunt dispusi sa isi puna capul cu capriciile tale. si daca ai si tu o persoana care ti.e alaturi si te sustine asa cum esti, si pe aia o indepartezi si o alungi de langa tine.
da, cri, asa e, iarta.ma ca ti.o spun asa..poate e prea direct pentru o fetita ca tine, dar, te crezi personajul principal din acest film si..tocmai din aceasta cauza, nu esti decat un personaj episodic. aparitiile tale sunt..ei bine, sunt mediocre si oamenii ar putea la fel de bine sa se lipseasca de tine.
de ce? nu stiu, dar gandeste.te la asta. stiu ca acum cand ti.o spun nu iti pica bine, dar daca o sa te gandesti la asta o sa iti dai seama ca am dreptate.


- dar e filmul vietii mele..!